ENQUÊTES

 

Ook met enquêtes kan je een Passief inkomen opbouwen!

Hou je ervan om je mening te geven? Wil je betrokken worden bij de lancering van nieuwe producten? Dan zijn enquêtes zeker iets voor jou!

Dikwijls willen marketingbedrijven, producenten, politici en nog vele andere weten hoe wij denken over verschillende dingen. Dit kan zijn over een nieuwe lay-out van een reeds bestaand product, de lancering van een nieuw idee, je mening over het huidige beleid ... je kan het niet zo gek bedenken of er wordt wel een enquête over gehouden.

Er zijn een paar van deze ondernemingen die niets anders doen. Hierin verschillen ze dus van spaarprogramma’s. Door het invullen van deze enquêtes verzamel je punten die je later kan laten omzetten en laten uitbetalen. De meeste enquêtes nemen een 10tal minuutjes van je tijd in beslag.


We geven ze even op een lijstje:


  1. *Jouw-mening: Jouw Mening is een dienst die je beloont voor het geven van je mening over producten en diensten. Afhankelijk van de lengte van de survey kan je ook je verdiensten opbouwen. Hier is geen mogelijkheid om te werken met affiliates.

  2. *Opinieland: Bij Opinieland kan je ook regelmatig surveys invullen. Naast de punten die je verzamelt, en waarvoor je waardebonnen kan verkrijgen, is er ook een 3-maandelijkse trekking waarbij 1 van de leden 1.000€ kan winnen.

  3. *Chooz: Bij Chooz heb je minstens 1000 punten nodig om van beloningen te kunnen genieten.

  4. *Globaltestmarket: enkel GlobaltestMarket werkt met referrals, je moet wel de e-mail van je vrienden of kennissen opgeven. Zij worden dan door Globaltestmarket gecontacteerd. Voor elk aangebracht lid dat een survey invult ontvang jij dan een vergoeding (20 market points).

  5. *MoneyMiljonair: Naast de spaarprogramma’s kan je ook regelmatig deelnemen aan online surveys.

  6. *EuroClix:Via Euroclix kan je ook bij PanelClix deelnemen aan online surveys. Momenteel is deze samen met MoneyMiljonair de best betalende site.

  7. *Surveysavvy: Een Engelstalige site met behoorlijk wat surveys. Hier is ook mogelijkheid om met referrals te werken!

  8. *SpiderMetrix: Een andere Engelstalige (Amerikaanse) site die een zeer eenvoudige look heeft. Is best een leuke en grappige site, werkt ook met referrals! Je verzamelt redelijk makkelijk heel wat punten. Hiermee kan je ‘vouchers’ verkrijgen bij Amazon (ook in Europa), cash via bank of Paypall, donaties aan allerhande doelen of meedoen aan veilingen.


Sinds kort zijn we ook aanwezig op Facebook! Like us!