HOE WERKT HET?

 

Je hebt er mogelijk al eens over gehoord, maar hoe werkt dit nu? Hoe zit dit nu in elkaar? En, kan je er werkelijk geld mee verdienen en is alles wel wettelijk in orde?

Door in te schrijven in deze programma’s kan je geld verdienen door het bezoeken van commerciële websites, het invullen van enquêtes, het lezen van e-mails, het aanbrengen van nieuwe leden, spelen van online spelletjes en het meedoen aan loterijen.

Het komt allemaal neer op het feit dat adverteerders online klanten willen bereiken in een zo specifiek mogelijke doelgroep. Hiervoor zijn de spaarprogramma’s in het leven geroepen. Deze kunnen in opdracht van een adverteerder e-mails verzenden aan die specifieke doelgroep. Die e-mails worden verstuurd aan de bewuste doelgroep die ingeschreven is in deze spaarprogramma’s (jij dus).

Op deze wijze is online geld verdienen volledig gratis, het is bovendien veilig en betrouwbaar, het is voor iedereen geschikt en is bovendien HET ideale thuiswerk!


Ik heb interesse.

Hoe begin je er nu aan? Nou dat is best makkelijk. via ons uitgebreid overzicht krijg je al een goed idee van de verschillende beschikbare programma’s. Sommige programma’s zijn niet altijd in België en Nederland beschikbaar, de meeste echter wel.

Uit het overzicht pik je één of meerdere programma’s uit, je schrijft je via de link in. Deze inschrijving wordt je via e-mail bevestigd, en klaar ben je! Je zal al snel e-mails van adverteerders ontvangen en kan je beginnen sparen.


Aanbrengen van leden

Daar adverteerders er baat bij hebben om zoveel mogelijk leden te werven en een zo groot mogelijk publiek te kunnen bereiken kan je ook zelf leden aanbrengen. Dit brengt ook voor jou nog een spaarcent op.

Sinds kort zijn we ook aanwezig op Facebook! Like us!

Meld je gratis aan!


Je kan wel €100 per week verdienen! Meld je gratis aan.