De beste Belgische Spaarprogramma’s

 

Begin met het creëren van je passief inkomen!


Spaarprogramma’s zijn marketing bedrijven op het internet die reclame-campagnes opzetten voor diverse bedrijven (adverteerders) en voor hen mails uitsturen. Als je inschrijft op een dergelijk programma wordt je betaald voor de mails die je leest. Vaak zijn er speciale acties en kan je genieten van diverse kortingen (alweer geld gewonnen).


Schrijf je nu in op de beste spaarprogramma’s in de Benelux!


Hieronder vind je een overzicht van de beste spaarprogramma’s. Wat moet je doen? Klik op de links en je wordt doorverwezen naar het bewuste spaarprogramma. Eenmaal daar aangekomen kan je jezelf inschrijven. Bij inschrijving ontvang je meestal al een welkomstbonus. Vanaf dit moment mag je emails verwachten in je mailbox. Let op met je spamfilter! Best is om een regel aan te maken en de mails in een afzonderlijke folder te laten toekomen!


NIEUW!!


Check ook onze vernieuwde lijst met overige programma’s. Er zijn net een drietal nieuwe programma’s gepubliceerd die elk al een start geven van €7,5 bij intekening.


Euroclix



Dit is wel mijn favoriete programma. Uitbetaling gebeurt reeds vanaf 10€, je ontvangt een startbonus van 1,50€ en je hebt een referralbonus van 1,95€. Je kan tot een 40 e-mails per maand verwachten. Geld verdien je in dit programma met het lezen van e-mails, bezoeken van websites, invullen van enquêtes, kopen van diverse producten, door het aanbrengen van leden, lotterijen en spelletjes. En bevalt het je niet, dan kan je je eenvoudig weer uitschrijven! Bij dit programma zijn er meer dan 2000 bedrijven aangesloten die je diverse kortingen aanbieden! Let bij het inschrijven in van welk land je afkomstig bent, werkt zowel in België als Nederland! Probeer het nu uit, schrijf je hier in.



NuCash



Bij NuCash kan je ook je uitbetaling bij 10€ doen, je hebt een startbonus van 1,00€, je ontvangt per aangebracht lid € 2,00 en je mag je aan een 30tal e-mails per maand verwachten. Geld verdienen doe je bij NuCash met het lezen van e-mails, het bezoeken van websites, door het invullen van enquêtes, het kopen van producten bij de adverteerders en door leden aan te brengen.


Aanmelden



MoneyMiljonair



Het aantal bedrijven die gebruik maken van MoneyMiljonair groeit snel. Momenteel staat de teller al op 613! De eerste uitbetaling kan gebeuren vanaf €12,50, je ontvangt een startbonus van €1,25, referralbonus van €1,25 en je ontvangt om en bij de 30 e-mails per maand. Geld verdien je ook hier met het lezen van e-mails, door het bezoeken van websites, spelen van spelletjes, mee te doen aan enquêtes.


Aanmelden



MyClics



Bij je aanmelding ontvang je €1,25 (125 myPoints), 100 myPoints staan gelijk aan €1,00. Per dag ontvang je een 3tal e-mails met aanbiedingen. myClics werkt samen met Wehkamp, KPN, Bol.com en Nuon en kan dan ook mooie aanbiedingen voorleggen! Daarnaast zijn er regelmatig prijsvragen en enquêtes. Bovendien ontvang je per nieuw aangebracht lid een bijkomende bonus van €1,25.


Aanmelden



Goudmails



Met Goudmails ontvang je algauw tot 100 emails per maand. Je krijgt een startbonus van € 1,00, per aangebracht lid ontvang je € 2,00 evenals voor het invullen van enquêtes.


Aanmelden



Sneleuro



Je spaart ook hier punten door emails te lezen, door banners aan te clicken of door referrals aan te brengen.


Aanmelden


CrazyMails



BetaaldeMails



CashbackDeals.be



ShopBuddie




Ladycashback





EnqueteClub




DoublePoints




Er zijn nog verschillende spaarprogramma’s beschikbaar, we geven je graag een overzicht.


Sinds kort zijn we ook aanwezig op Facebook! Like us!